Gröna vågen för medarbetarna på Söderberg & Partners, Episerver och Nansen levererar

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vid årets Smarta Intranät berättar Hernán Gil, projektledare intranät inom pensionsförmedlaren Söderberg & Partners, om den uppdaterade lösning de fått levererad på Episerver av Nansen. Lösningen i version 1.0 byggdes runt 2014/2015, men har nu nyligen uppdateras med ett starkt fokus på content, som produktion av egen video. Hernán berättar att bara själva namnet på intranätet var viktigt för att få alla stressade medarbetare att hitta in till lösningen. Därför fick skapelsen namnet Green Light med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.