Grova missar på KappAhl Shop Online e-handel

In Check out/Kassasystem, Java, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

KappAhl med 377 butiker har efter tjafs om när det är rätt läge, missade EU-krav på returhantering och allmänna förseningar änligen öppnat sin egna e-handel. Den kallas KappAhl Shop Online och bygger på Boråsföretaget Viskan's javabaserade modul eStore e-commerce. Sajten är på vissa ställen helt vansinnigt uppbyggd med laddningssidor på över 20 sekunder. Tack vare att alla produkter hämtas in från databas och ingen paginering existerar. Däremot var det lite småkul att lägga in en modell...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Appropå vansinngt uppbygd, varför länkar du till din egna “Barn och ungdomspsykiatrin valde episerver” när du vill länka till Kapp-Ahl?

    Ah, jag ser, du har skrivit in länken fel – du ville nog länka till http://www.kappahl.se/category/estore/artiklar/barn/ – du glömde http://  webbadressen. Fixas inte sådant per automatik i WordPress ;-)?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.