Håbo släpper ny kommunwebb, överger EPiServer för SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SiteVision berättar de är stolta över att lockat över Håbo kommun. Kommunen väljer lansera sin nya externa webbsatsning på java-CMS:et istället för tidigare valet av EPiServer. Då levererad av NearU.Webbplatsen ska har en funktion som hjälper besökaren att komma till rätt kommun - på internet kan det nämligen vara klurigt att hitta till Håbo eller Habo. Projektet återfinns i SiteVision Cloud och inom kort ska även ett socialt intranät på SiteVision vara på gång. Ansvarig leverantör av ny...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment