Hackare fokuserar på WordPress, Drupal snabbt måltavla

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Säkerhetsbolaget Imperva har släppt en ny rapport som berättar att WordPress-webbar är föremål för hackerattacker 24% oftare än andra system. Faktiskt 24% oftare alla andra system tillsammans (!). Det är väntat då det är världens största CMS, men att det blivit så pass stort fokus kring just den plattformen borde oroa säkerhetsansvariga hos Automattic. Att användargrupperna ofta inte är de mest snabbfotade när det gäller att uppdatera till senaste, säkra versionerna är även något som får...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.