Hälsokedjan Life satsar på egen typ av omnikanal

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nordiska hälsokedjan Life vill knyta samman alla sina 440 fysiska butiker med den nya e-butiken. Det är en Litium Studio e-handel som släpptes i våras. "– Vi hoppas naturligtvis att de nya inspirationssidorna som innehåller massor av recept och guider ska uppmuntra fler att göra medvetna hälsoval och leva ett naturligt friskt liv." säger Thomas Johansson, marknadsdirektör på Life. Det kallas en multikanalsatsning och den nya webbplatsen Lifebutiken.se har kompletterats med recept och guider som uppmuntrar till att leva ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment