Halvarsson & Halvarsson köper upp Berntzon och Bylund och Socialminds

In Content Marketing, CXM, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Halvarsson & Halvarsson fortsätter sin resa mot att bli en mer modern och digital byrågrupp med ännu ett större förvärv. Det är hela Berntzon och Bylund, BB Communications Group, som köps upp av byrågruppen Hallvarsson & Halvarsson. BB Communications omfattar idag reklambyrån BerntzonBylund, pr-byrån Mindmakers, sociala mediebyrån Socialminds och eventbyrån Wonderland blir en del av koncernen. Gruppen ska framöver fokusera på samverkan mellan olika kompetenser som jobbar över gränserna mellan olika discipliner. Nyligen tog Halvarsson &...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon