Handelns utredningsinstitut går live på Litium

In Flash, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Handelns utredningsinstitut med sajten www.hui.se lanserar nytt tillsammans med Litium på en Litium Studio 4 i .NET. En till 50 % flashbaserad sak som satsar mycket på designen. Övrig funktionalitet är sök, nyhetsbrev, aktuellt och pressrelease listning. En minst sagt passande kund för Litium som försöker bli starka inom e-handel. HUI är det ledande svenska inistutet gällande e-handelsprognoser....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment