Handplockat team byggde Rahmqvistgruppens one-page WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

I ett samarbete med kommunikationsbyrån Dolling Tahko och fotografen Jens Andersson har Celebration tagit fram nya WordPress ”one page”-sajter för hela Rahmqvistgruppen. I projektet ingick att varje enskilt varumärke samt Rahmqvists huvudsajt skulle få ett gemensamt språk och ett visuell uttryck i linje med Rahmqvistgruppens identitet och värderingar.

Skriv upp dig för veckovis insider nyheter

Det finns bakgrundsfilm, avancerad parallax scroll, egen ladd-ikon och horisontell åkning i one-page’n samt sektionsuppdelning med undersidor.

Rahmqvistgruppen är specialister på arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. Rahmqvists produkter och tjänster marknadsförs via nio varumärken, vart och ett specialiserat inom ett område.

0
Rahmqvistgrupp-varumärken styrs via sajten

Sajten finns tillgänglig på en rad olika språk. Totalt är det över 40 domäner som är kopplade till Rahmqvistgruppens nio varumärken plus deras huvudsajt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Framtiden är helt digital för Noma på Shopify, Squarespace och WordPress

Den nya webbplatsen är baserad på WordPress med ett helt egenutvecklat plugin för lättare innehållshantering. WPML hanterar språkversioner.

Kommentarer

Leave a Comment