Helheten var avgörande när Ramundberget valde ut Salesforce och NoA

In Android, CRM Customer Relationship Management, iPhone, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce tidigare svenska säljchef / Alliances & Channelsansvarige Måns Johnsson återfinns numera högst upp på snötäckta Ramundberget i rollen som CMO. Nu har han tagit in sin gamla arbetsgivare till berget. Detta när Ramundbergets berättar de gjort en ny digitalsatsning med hjälp av de två NoA-bolagen Axenon och App Shack. De ska stå för CRM samt appframtagande. App Shack ska enligt case info även föredömligt ha gått i bräschen för att på ett bra sätt fått in flera ”systrar” bland dagens NoA-byråer.

0 st
nedfarter finns idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Ramundbergets närhet till orörd fjällnatur, fantastiska skid- och rekreationsmöjligheter kombinerat med ett klassiskt varumärke skapar en otrolig möjlighet. För att nå ut till ännu fler gäster och besökare samtidigt som vi gör upplevelsen i vår fjällvärld ännu bättre var det dags att ta nästa steg även digitalt. Samarbetet med NoA-bolagen Axenon och App Shack samt valet av Salesforce har varit avgörande för att skapa en digital upplevelse i världsklass. Att vi kunde gå till en aktör som kunde leverera en helhet var avgörande i valet av NoA.”

Säger Måns Johnsson. Satsningen består bland annat av implementeringen av ett nytt Salesforce Customer 360 CRM- system från Salesforce och en ny mobilapp. Ramundberget i Funäsfjällen (Härjedalen) startade 1936 av äkta bondeparet Agaton och Brita. Idag erbjuds alpin åkning och längdåkning, cykling och vandring. Det finns 30 mil längdspår, 47 nedfarter och 10 liftar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stora förväntningar på DCongress 2024 inom branschen, störst har BigCommerce