Helsingborg.se släppt på EPiServer CMS 6 av KnowIT

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström13 Comments

Nu är Helsingborg och Helsingborg.se klara. MKSE.com beskrev det öppna (blogg på WordPress) arbetet med KnowIT och EPiServer CMS 6 (innan låg de på en EPiServer 4.62) tidigare i år här. Sajten har lanserats med nytt utseende, nya texter och nya funktioner. Hur blev det då i en stor, påkostad och genomarbetad kommunwebb nästan signerad år 2011? Det är ganska sparsmakat med information och funktionalitet. Semitransparenta informationstexter och puff-bilder över en temabaserad bakgrundsbild i topp och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dags att skriva den där bloggposten snart. För jag har väl inte missat den?

  2. Nej, du har inte missat. Jag tror den kommer i nästa vecka – i anslutning till nästa ”Sociala medier för offentlig sektor”.

  3. Ja. Överensstämmer inte med denna release. Jag hittade faktiskt inga framlyfta sociala kopplingar alls på Helsingborg.se. Trots det talats om dem i utv.bloggen. Mycket ovanligt idag.

  4. Pingback: Tweets that mention Helsingborg.se släppt på EPiServer CMS 6 av KnowIT | Might Know Something Else -- Topsy.com

  5. Pingback: Betablogg och utvecklingsblogg om nya webbplatsen för helsingborg.se. » Summering: en dryg vecka efter lansering

  6. Helsingborg.se webbchef, webbmaster, head of Internet, Internetchef och Communications head med strategic internet ansvar ska bara sammanstråla först.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.