Helsingborgs IF och Olympiashopen.se lanserar ny e-handel

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Henke Larsson och Helsingborgs IF  har köpt in ny e-handelslösning för att sköta föreningens affärer. E37 berättar att det därmed blir ännu ett allsvenskt fotbollslag som ger dem förtroendet att bygga deras webbshop. Sedan tidigare levererar de även e-handel för merchandise till t ex AIK Fotboll, IFK Göteborgs blavittshopen.se. På kundlistan finns även sportfokuserade e-handelshuset Zidcore samt Länna Sport med www.lannasport.se. Nya olympiashopen.se säljer merch av olika slag, är responsiv och jobbar med Postnord samt click-n-collect...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon