Hemfrids digitaliseringsresa fortsätter med app samt ny förmån till samtliga medarbetare

In Android, CXM, iPhone, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BBH Stockholms David Prentell berättar för MKSE.com att de är klara med första steget i Hemfrids digitaliseringsresa i ett projekt tillsammans med Deloitte Sverige. Det är en app.

”– Vår målsättning är att ha en ledande digital position i branschen och erbjuda de bästa digitala tjänsterna i hemmet. Medarbetarappen är en viktig milstolpe i vår digitala omställning.”

Säger Hemfrids vd Maria Andersson. I den nya appen kommer medarbetarna ha uppdaterad information om kunder och uppdragsbeskrivningar. Den blir ett verktyg som företaget hoppas ska skapa en bättre och mer personlig kundupplevelse. Och ska bli enklare för ”Hemfridarna” att ta del av scheman och utbildningsmaterial.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ChatGPT får direkt påverkan på flera martech och IT-yrkesgrupper

I utvecklingen ska stort fokus ha varit på användarvänlighet och att förenkla kommunikationen. Appen ska hantera både svenska och engelska där ikoner förhoppningsvis gör det lättare att förstå även för de som är språksvaga. Den ska ha byggts med en högre säkerhetsnivå och inloggning sker med mobilt Bank ID.

Samtidigt erbjuds alla medarbetare ett gratis mobilabonnemang. Hemfrid kallar sig Sveriges marknadsledare inom ”tjänster i hemmet”.

Hemfrid.se köpte 2016 in en ny Episerver 9 med ImBox Chat framtagen av Softronic.