Hemfrids digitaliseringsresa fortsätter med app samt ny förmån till samtliga medarbetare

In Android, CXM, iPhone, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BBH Stockholms David Prentell berättar för MKSE.com att de är klara med första steget i Hemfrids digitaliseringsresa i ett projekt tillsammans med Deloitte Sverige. Det är en app. "– Vår målsättning är att ha en ledande digital position i branschen och erbjuda de bästa digitala tjänsterna i hemmet. Medarbetarappen är en viktig milstolpe i vår digitala omställning." Säger Hemfrids vd Maria Andersson. I den nya appen kommer medarbetarna ha uppdaterad information om kunder och uppdragsbeskrivningar. Den blir ett verktyg...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon