Hemköps nya e-handel är här, smarta omnikanal-grepp

In Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hemköp rullar ut sin nya e-handel på SAP hybris i allt snabbare takt. Nu öppnas en omnikanalsatsning i form av fem sammansatta matkassar med recept samt hemlevererade varor för bara 20 kronor leveransen (eller 10 kronor för varupackning vid upphämtning i butik).Webbplatsen jobbar med dynamiska +/- bläddrare för sidolistade varor (populärt även hos ICA och Coop), med rekommenderade varor ("glöm inte frukost") i utskeckningsflödet samt med personnummerregistrering för att skapa Hemköp-konto och kunna handla. Lightboxes redovisar alla varor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment