Hilfa köper in litium Commerce, PIM och CMS

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hilfa är senaste kunden in på litium SaaS e-handel. Hilfa är en ledande svensk tillverkare av standardkomponenter och individuella lösningar och erbjuder ett brett sortiment av produkter såsom spakar, handtag och täckpluggar. Hilfa kom först i kontakt med Litium genom Toxic som nu är även är ny e-handelspartner. ”Den nya webben är vårt allra viktigaste arbetsverktyg och den ger oss en helt annan dignitet internationellt än vad vi hade tidigare. Det finns en förväntan från marknaden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon