HiQ bygger EPiServer community till Non Violence Project

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

HiQ har roffat åt sig ett EPiServer CMS och EPiServer Relate+ community-uppdrag. Communityn i java och .NET var en nisch för bolaget för några år sedan (när det inte fanns så många renodlade produkter), men sedan dess har det varit rätt tunt med community-releaser från jyckens sushikurs-gäng i Stockholm, Linköping, Arboga, Karlskrona, Lund, Finland och Danmark. IOBFFP.com på en Relate+-lösning säger sig vilja bli världens största upprop för fred och icke-våld. Istället för namnunderskrift laddar man...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.