Hiq frigör tid åt Dregen, turnébussvänlig ny sajt

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tack vare en digital plattform på WordPress från Hiq kan Dregen uppenbarligen lägga mer av sin tid på låtskrivande och turnéer. Det berättar IT-konsulten om ett av sina senaste åtaganden. Dregen sitter tydligen mycket på turnébussar runtom i världen och behövde ett smidigt sätt att jobba med sajten. Den nya hemsidan ska ha en "rå och rockig attityd" och är starkt sociala medier-kopplad. Mobiltrafiken ska gått upp efter lansering....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment