HiQ köper upp oberoende 25-mannabolag inom agil digital transformation

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ fortsätter att växa genom att under tisdagsmorgonen förvärva Advicon. Det Lundabaserade, oberoende IT-konsultbolaget är fokuserade på digital transformation, Business Analytics och agila arbetsmetoder. Advicon kommer att tillhöra HiQ Sweden South med kontor i Malmö och Karlskrona. Advicon AB har haft en omsättning på 25 Mkr och en vinstmarginal om runt 17 procent.

”– Teamet på Advicon blir ett starkt och viktigt tillskott till vår verksamhet i södra Sverige och jag vill verkligen säga varmt välkommen till alla medarbetare på Advicon. Vi har följt Advicon ett tag och jag känner att vi har många likheter och samma syn på att kultur och starka team är vägen till framgång. Tillsammans kommer vi kunna ta oss an ännu större uppdrag och kunder, och erbjuda våra duktiga konsulter en ännu större variation på utmaningar och projekt att jobba med. Verkligen spännande.”

Säger Åsa Melvanius, Head ofDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon