HiQ köper upp oberoende 25-mannabolag inom agil digital transformation

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ fortsätter att växa genom att under tisdagsmorgonen förvärva Advicon. Det Lundabaserade, oberoende IT-konsultbolaget är fokuserade på digital transformation, Business Analytics och agila arbetsmetoder. Advicon kommer att tillhöra HiQ Sweden South med kontor i Malmö och Karlskrona. Advicon AB har haft en omsättning på 25 Mkr och en vinstmarginal om runt 17 procent. "– Teamet på Advicon blir ett starkt och viktigt tillskott till vår verksamhet i södra Sverige och jag vill verkligen säga varmt välkommen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon