HiQ och Samuel Skott satsar på low-code eiPaaS genom nytt förvärv

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Frends är en low-code integrations- och automationsplattform som är byggd för hybrid IT. Eller en egen ”eiPaaS”, som HiQ väljer att kalla den. Nu stärks produkten upp genom nya VD:n Samuel Skotts allra första förvärv. Det i Abizko Consulting som har kontor i Stockholm, Örebro och Malmö och totalt 18 anställda.

”– Jag är glad att idag, under min första vecka på jobbet, kunna välkomna Abizko Consulting till HiQ-familjen. Vi är väldigt imponerade av det Abizko Consulting har lyckats bygga upp sett till kompetens och kvalitet i sina tjänster och det känns extra kul att företagskulturerna matchar varandra så bra. På både HiQ och Abizko Consulting finns en stark och naturlig vilja att ha kul tillsammans, på jobbet så väl som utanför arbetstid där olika intressen kopplar folk samman.”

Abizko Consulting grundades i Stockholm 2018 och jobbar med systemutveckling, integration och infrastruktur baserat på Microsoft. Bland kunderna finns till exempel Sandvik, KPA Pension, Skatteverket och Lantmännen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado in i Tyskland med stor "win", flera svenska bolag intresserade av marknaden