Hobbex flyttade strategi, design- och UX-arbetet inhouse

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hobbex har idag designat om sin e-handel, med fokus på renare, enklare shopping. Den tidigare lösningen kom från Askås hette "Internetbutik Avancerad" och hade några år på nacken. Den släpptes för fem år sedan.Nu ska allt koncept- och förarbete, UX och design vara utfört av Hobbex inhouse. Ansvarige Peter Olsson berättar att marknadsteamet ansvarade för förstudie samt allt arbete fram till färdig lansering. Det ska enbart tagit runt två månader att få till projektet. Hobbex grundades 1961...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment