Höganäs byter WordPress-partner, börjar jobba med IQQ

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

IQQ berättar att de i samarbete med CC Höganäs tagit fram den senaste versionen av deras Wordpress-baserade webbtjänst. Konsultbolaget stod bakom ny: Webbdesign Utveckling av tema Utveckling av möjlighet att kunna spara listor Utveckling av möjlighet att importera produkter och lista dem Möjlighet att filtrera mellan olika värden som produkterna har CC Höganäs har funnits i Sverige sedan år 1886 och har idag 130 medarbetare. De levererar keramiska golv- och väggplattor kännetecknade av naturliga råvaror, energisnål...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment