Holistic kosttillskott tröttnade, byter ut allt till Centra e-handel, Business Central och WordPress

In Centra, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Holistic kosttillskott har bytt till en ny headless Centra e-handelsplattform med tillhörande WordPress CMS efter att egna, tidigare D2C-affären blivit för liten och en mer flexibel och framtidssäker lösning kom att krävas. Tidigare ehandelslösning ska till stora delar ha varit byggd ovanpå en Pimcore PIM samt ett NAV 2017. I projekt som pågått i över tre år med budgetar som ska ha överskridits flera gånger.

0 Mkr
omsätter bolaget idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Det komplexa i projektet var att vi bytte ut allting samtidigt, affärssystem, lagersystem, e-handelsplattform, CMS etc. Vi har även en betydande B2B-affär med över 4000 återförsäljare som behövde kunde lägga order online med komplexa krav på prislistor och avtalsrabatter. Det krävde en hög precision vid live för att få ihop alla integrationer och delar.”

Säger bolagets ledning i ett uttalande. Den nya lösningen och hela Holistics nya tekniska plattform har nu lanserats. Framtagen på budget och om en tidsplan på 10 månader. I projektet finns det även ett Business Central affärssystem, Ongoing WMS lagersystem, fraktsystem från Ingrid, Klaviyo nyhetsbrev/marketing automation/kunddata, Pimcore PIM och Airmee, Early Bird och Postnord frakt.

Grebban stod för design och frontendutveckling.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin