House of Dagmar vill ha dagliga snack med sina kunder, bygger dialog-app

In Nyheter, Omnikanal, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Andreas Hassellöf VD på Ombori berättar att de just släppt House of Dagmars nya e-handels- och communityapp. Tanken med den mobila e-handelsappen som utvecklats tillsammans med kunden är att knyta kunderna närmare House of Dagmar genom olika typer av råd och få till stånd en pågående dialog. Egenskaper som ska fått plats i appen är: Sök  Inspiration - Pinterest-liknande layout. Personalisering - Även personlig service. The Dagmar Community – diskutera nya produkter och utbyt tips och idéer med andra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon