Huddinge byter ut EPiServer mot SiteVision

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Petter från SiteVision är nöjd med nya kunden Huddinge kommun. De har gått från ett tididare .NET och EPiServer-baserat gammalt intranät till ett mer socialt anpassat intranät på en SiteVision plattform. Egenskapen Social Collaboration ska ha använts i SiteVision upprättningen. Det ska även finnas personaliserande egenskaper. Hela 6000 anställda hos Huddinge kommun berörs. En kommun som Huddinge har också en hel del dokument, därför har det nya intranätet även ett taggbaserat dokumentsök som bygger på SiteVisions inbyggda sökmotor. "–...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. #smartaintranat Fjärde bytet från @EPiServer på kort tid. Främst inom offentlig sektor. Inget fokusområde längre för Regeringsgatan?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.