Huddinge byter ut EPiServer mot SiteVision

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Petter från SiteVision är nöjd med nya kunden Huddinge kommun. De har gått från ett tididare .NET och EPiServer-baserat gammalt intranät till ett mer socialt anpassat intranät på en SiteVision plattform. Egenskapen Social Collaboration ska ha använts i SiteVision upprättningen. Det ska även finnas personaliserande egenskaper. Hela 6000 anställda hos Huddinge kommun berörs. En kommun som Huddinge har också en hel del dokument, därför har det nya intranätet även ett taggbaserat dokumentsök som bygger på SiteVisions inbyggda sökmotor. "–...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. #smartaintranat Fjärde bytet från @EPiServer på kort tid. Främst inom offentlig sektor. Inget fokusområde längre för Regeringsgatan?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.