Huddinge byter ut EPiServer mot SiteVision

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Petter från SiteVision är nöjd med nya kunden Huddinge kommun. De har gått från ett tididare .NET och EPiServer-baserat gammalt intranät till ett mer socialt anpassat intranät på en SiteVision plattform.

Egenskapen Social Collaboration ska ha använts i SiteVision upprättningen. Det ska även finnas personaliserande egenskaper. Hela 6000 anställda hos Huddinge kommun berörs.

En kommun som Huddinge har också en hel del dokument, därför har det nya intranätet även ett taggbaserat dokumentsök som bygger på SiteVisions inbyggda sökmotor.

”– Det var varit en lång resa, och nu har vi äntligen lanserat. Men bara för att vi har lanserat så tänker vi inte sluta här, vi har redan planer på hur vi ska vidareutveckla det nya intranätet och göra det ännu bättre.”

Säger Anna Ehn projektledare på Huddinge kommun.

0st
kommer använda nätet inom kommunen

Consid står bakom produktionen. Extrude levererade den tidigare lösningen 2009.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NCC handlar upp omfattande Digizuite av Consid för effektivisering, efterlevnad och automatisering

Huddinge valde även bort EPiServer för WordPress tidigare i år då en ny del av externwebben togs fram. 

Huddinge kommuns intranät i mobilen

Kommentarer

  1. #smartaintranat Fjärde bytet från @EPiServer på kort tid. Främst inom offentlig sektor. Inget fokusområde längre för Regeringsgatan?

Leave a Comment