Huddingehockey.com live på eZ Publish CMS av Zwebb

In Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Huddinge Hockey har gått live med nya Huddingehockey.com. En sajt som ligger på en eZ Publish open source CMS utvecklad av Zwebb. En centrerad release med grafisk, fadad carousel, tydliga senaste resultat och ett scrollande galleri. Allt formgett med bra hockeykänsla. Releasen ska ha en egenutvecklad koppling till everysport.se (resultatdata) och eliteprospects.com (spelardata)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snyggt! Det ska bli kul att se vilka andra företag och organisationer som vågar gå över och testa detta CMS!

Leave a Comment