Hultafors öppnar ny digital närvaro

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I mer än 130 år har Hultafors utvecklat innovativa verktyg, som konsumenterna ska kunna lita på i alla lägen. Idag uppgraderas även företaget webbplats. Nya https://www.hultafors.se ska ha försetts med ny design, ny struktur och UX. Allt i en Azure miljö med React prestandafrontend samt feedback indrivet från Hotjar. Hultafors är en del av Hultafors Group tillsammans med: Snickers Workwear, Wibe Ladders, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon, Hellberg Safety, Johnson Level och CLC. För alla varumärken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon