Humlegården, Skandia, Svenskt Näringsliv och Hemsö live på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Ted & Gustaf har släppt några nya EPiServer 7-sajter för kunderna Hemsö och Humlegården. Under 2014 skapades en ny responsiv webbplats för Hemsö, baserad på EPiServer 7 och Find. Hemsö äger, förvaltar och utvecklar samhällsfastigheter för skola, vård och annan offentlig verksamhet. Och baserat på design av Webbkompetensimplementerade de Humlegårdens nya responsiva webbplats med EPiServer 7 för att marknadsföra lediga lokaler och erbjuda service till hyresgäster.Ted & Gustaf har även släppt de nya webbarna för Svenskt Näringsliv, DS Smith...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.