Hunkydory släpper serverless / headless e-handel, Centra cementerat för digital fashion

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klassiska modeaktören Hunkydory i Stockholm gör comeback med en ny e-handel på Centra headless. Centra har på kort tid blivit mer eller mindre synonymt med fashion retail releaser och har verkligen tagit över positionen från Salesforce Commerce. Som tidigare de flesta modeskapare och retailers graviterade mot. Hunkydory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke, som möttes när de studerade på designskolan Esmod i Paris. I Sverige saknade de båda designade och mer personliga, stickade plagg. Idag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon