Husqvarna innoverar, startar samägandetjänst med Ihopa

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Husqvarna har inlett en hållbar pilot med nystartade delningsplattformen Ihopa för att hjälpa sina användare att samäga olika typer av trädgårdsredskap och robotgräsklippare. Plattformen ska hjälpa trädgårdsägare att hitta andra personer i närområdet som har samma behov av trädgårdsredskap och därefter investera in redskapen tillsammans. En avancerad häcksax går på 1100SEK per person för fyra att samäga idag. Utöver trädgårdsredskap låter Ihopa sina användare köpa t ex en båt eller ett sommarnöje tillsammans. De erbjuder bland...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon