hybris gör e-handel för alla telco

In Check out/Kassasystem, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hyperaktiva och snart ledande e-handelsaktören hybris fortsätter släppa nischade produkter, uppdateringar och presentera samarbeten.

http://www.hybris.com/medias/sys_master/8799412191262/telco-neu2.jpg

Nu senast har företaget upptäckt ett behov av speciella produktsammansättningar och relationer som telebolag med abbonemangsform och kombinerade erbjudanden kräver. Det har lett till vad som kallas marknadens enda handelslösning speciellt utvecklad för teleoperatörer.

Den nya lösningen hybris Telco Accelerator levereras tillsammans med vanliga plattformen hybris Commerce Suite.

För teleoperatörer ska fördelen vara:

  • Utveckla en prissegmenteringsstrategi. Skapa en skräddarsydd kundupplevelse med relevantare erbjudanden av produkter och planer
  • Skapa nya affärsmöjigheter på ”mättade marknader”
  • Attrahera företagskunder med en omfattande uppsättning B2B-funktionalitet – inklusive stöd för självbetjäning, inköpsprocesser, organisationsnivåer, hur mycket och vad anställda får beställa samt volyminköp och rapportering i företagsklass.
  • Omnikanalshandelsupplevelse för kunder: en enda bild som beskriver produkter och planerbjudanden oberoende av vilken terminal som används, försöker ge sömlös upplevelse mellan att köpa på nätet, hämta i butiken och mer långsiktig produkttillgänglighet i butiken
  • Hantera produkter och relationer med hjälp av PIM (hybris produkthanteringssystem master data management (MDM))
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  XXL genomför flera nya e-handelsprojekt

Även storkonkurrenten Elastic Path (java) har erfarenhet av några telco kunder som Boost Mobile (Sprint’s prepaid brand), TeliaSonera Finland och Virgin Mobile.

Men Tele2 valde nu i december att istället satsa på open source PHP e-handel.

 

smarta intranät

Leave a Comment