hybris OnDemand kapar priset för e-handel

In Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com skrev nyligen om hur hela e-handelsupplägg skänktes bort för att smalare e-handelskoncept skulle få chansen att öppna sin butik utan större initiala investeringar. Nu meddelar javabaserade hybris, en produkt som ofta associeras med miljonbelopp i grundinvestering, att även de släpper en skalbar on-demand lösning. hybris OnDemand låter potentiella kunder komma billigare undan med sin e-handels/flerkanalshandelpremiär. Kunder ska bara betala för den kapacitet som används. Startkostnaden verkar fortfarande individuell, inget listpris anges....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.