Hypernode blir EPiServer Premium, tar SiteVision kund

In Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: EPiServer-fokuserade Hypernode har fått in SiteVision-kunden Tidaholms kommun som ny kund. Projekt har avslutats under våren och nya projekt med kommunen kan komma att starta direkt efter sommaren.

http://www.tidaholm.se/images/18.6776721c137dbb4518716f4/1340716618047/ankor.jpg

Den senaste EPiServer Premium Solution Partnern Hypernode har på sistone även fått in Studiesupport som en ny kund. Därtill kommer andra EPiServer-framgångar som lett till tillväxt och nyrekrytering i Västerås.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunen köper upp ny Microsoft 365-lösning av Consid

Kommentarer

  1. Då artiklen är ganska vinklad vill jag göra ett klargörande att Hypernode inte har något EPiServerprojekt på gång med Tidaholms kommun. I detta fall handlar det om innehållsfrågor kring ett internt projekt. Mvh Mathias Andelin – Hypernode

  2. Tidaholms kommun har inte i åtanke att byta sitt publiceringsverktyg för tidaholm.se. Notisen ger en felaktig bild av det begränsade samarbete som vi hade med Hypernode. Vi ser oss inte som någon återkommande kund hos Hypernode och tycker inte att vi godkänt att framhållas som kundreferens på publik webbplats. I dagsläget har vi ett utmärkt sammarbete med Sitevision och vi ser gärna att ni raderar denna notis med omedelbar verkan.

Leave a Comment