ICA.se relanseras med uppdaterad design

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

ICA.se har relanserats av en inhouse grupp med stöd från några externa konsulter. Nya, beta-logga försedda ICA.se för 2250 butiker, 100 000 artiklar, 2300 leverantörer och 1,5 miljoner kunder per dag ståtar med: En toppbar med "snabböversikt Mina sidor" med nästan en hel ny sajt som öppnas upp. Mina sidor göms annars bakom en inloggning i form av personnummer och lösenord. Vid lanseringen är dock inloggningen stängd, "Just nu går... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ugh, ovärdigt fult och dåligt av en av sveriges största reklamköpare. Otight startsida, helt obegripliga receptkategorier (Mat i bröd?!) mm. Känns som en inavlad inåtblickande site från 2004.

  2. ICA.se Snabböversikten skymmer hela sajten vid minsta beröring! Mycket frustrerande!

Leave a Comment