Connecta, EPiServer 7.5, ica Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Oracle WebCenter Sites

ICA.se relanseras med uppdaterad design

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

ICA.se har relanserats av en inhouse grupp med stöd från några externa konsulter. Nya, beta-logga försedda ICA.se för 2250 butiker, 100 000 artiklar, 2300 leverantörer och 1,5 miljoner kunder per dag ståtar med: En toppbar med "snabböversikt Mina sidor" med nästan en hel ny sajt som öppnas upp. Mina sidor göms annars bakom en inloggning i form av personnummer och lösenord. Vid lanseringen är dock inloggningen stängd, "Just nu går det ej att logga in. Försök...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ugh, ovärdigt fult och dåligt av en av sveriges största reklamköpare. Otight startsida, helt obegripliga receptkategorier (Mat i bröd?!) mm. Känns som en inavlad inåtblickande site från 2004.

  2. ICA.se Snabböversikten skymmer hela sajten vid minsta beröring! Mycket frustrerande!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.