Ida Warg Beauty live på Shopify samt med ny Amazon FBA konsultation

In Amazon, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Shopify SaaS plattform och Amazon FBA konsultation av The Early Birds blir det när ännu en influerare satsar på egen e-handel D2C. Ida Warg har 320 000 följare på Instagram och har tidigare sålt sina produkter på bl a Apotea och Åhlens. Det är Ida Wargs Ida Warg Beauty som även jobbar med byråerna Adrecord/Interlaced Influencers och Diggin Larry för att skapa koncept, design och UX. Shopify-lösningen har även Wheelio, Omnisend, Google Optimize A/B test-stöd samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon