Idag släpps EPiServer 7

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Uppgifter gör gällande att det blir redan måndagen den 15:e oktober som de första licenserna av nya EPiServer CMS 7 rullas ut. Håller planeringen, samt de sista test- samt lanseringsakviteterna EPiServers test och marknadsavdelning utförde i helgen så ska versionen presenteras senare idag. EPiServer har själva ännu bara släppt en sammanställd lista över dokumentation och stöd från arbete med beta-versionen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment