Ideal anställer 130 till nytt e-handelsteam, köper in headless e-handel

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

iDeal of Sweden växer och ska satt ett mål om att omsätta 1 miljard SEK under 2019. En stor del av dessa intäkter ska komma från egna e-handeln och nu har en ny plattform valts ut. Den ska klara av att hantera nya, lokalanpassade marknader samt ska kunna sköta 130 nyrekryteringar. Bara inom egna e-handelsförmågan. iDeals ska gå live i över 30 lokaliserade länder med språk, valutor, betalsätt som fraktsätt i år. Ideals e-handelsteam växer under...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon