Idealofsweden.com säljer hundratals varor i timmen, ny e-handel på WooCommerce

In Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Angry Creative och Jimmy Rosén berättar att de under onsdagen håller på och rullar ut nya Idealofsweden.com. En Klarna-försedd e-handlare som säljer mobiltillbehör online. Teamet ska ha arbetat med allt ifrån kreativa workshops till design, utveckling och prestandaoptimering.Webbplatsen hanterar tusentals samtidiga besökare och hundratals ordrar läggs varje dag. Vissa perioder på året ökar dessa siffror upp till 3000%, därav måste lösningen prestera mycket väl. Varje region rullas ut för sig, med den Europeiska satsningen först (https://idealofsweden.com/eu/). Tills...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Trevlig sajt! Men 337 requests och laddtid på närmare 40 sekunder för en produktsida… Nja.

Leave a Comment