Idean tar WePay och WeChat till Skandinavien i nytt projekt för Helsingfors stad

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Omnikanal, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Capgemini Idean står bakom en ny prisvinnande tjänst för att välkomna fler asiater till Skandinavien och specifikt Finland. Den nya tjänsten och appen MyHelsinki Mini Program är troligtvis en av de första som öppnar upp WePay betalstöd, extremt populärt i bl a Kina, och WeChat portal, marknadsplats och diskussionsforum i Skandinavien. Ett inbyggt stöd från Whims API används även för att enkelt använda lokaltrafik och hitta rätt geografiskt. Det finns även hundratals tips om saker att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon