Idean tar WePay och WeChat till Skandinavien i nytt projekt för Helsingfors stad

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Omnikanal, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Capgemini Idean står bakom en ny prisvinnande tjänst för att välkomna fler asiater till Skandinavien och specifikt Finland. Den nya tjänsten och appen MyHelsinki Mini Program är troligtvis en av de första som öppnar upp WePay betalstöd, extremt populärt i bl a Kina, och WeChat portal, marknadsplats och diskussionsforum i Skandinavien.

Ett inbyggt stöd från Whims API används även för att enkelt använda lokaltrafik och hitta rätt geografiskt. Det finns även hundratals tips om saker att göra och platser att besökta. Alla manuellt inlagda från lokala finnar som ska passa de asiatiska besökarna extra bra. Så de känner sig välkomnade och guidade på ett trevligt, lokalt sätt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  MACH Alliance passerar 100 medlemmar, utmanar Salesforce, Adobe och Oracle på riktigt

Utöver Helsingfors stad har WeChat investeraren och teknikbolaget Tencent finansierat satsningen.

MyHelsinki Mini Program vann nyligen pris för bästa nya innovation på Grand One 2019 Gala.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss