Biltema, episerver, ios, Johan Gerdevåg Nyheter, Episerver, iPhone

Idéerna och e-handelskopplingen i nya Biltema app 2.0

In Nyheter, Episerver, iPhone by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mer från Biltema denna vecka. Marknadschef Johan Gerdevåg berättar att Biltema släppt en två-nolla. Det av egna appen, den nya “major releasen” ska vara helt omskriven och innehålla mycket nytt. I appen går det numera att utforska Biltemas hela, PIM-stödda omfattande sortiment, se hyllplats och lagersaldo, det går att hitta reservdelar snabbare till just användarens egen bil, det går att skapa olika typer av inköpslistor samt se prisuppgifter per produkt. Det finns även ett omfattande sökstöd med Produktsök, Bildelssök och översiktlig Kategorinavigering.

Som MKSE.com tidigare skrivit om finns det ännu inte någon mer e-handel inom koncernen än det nya, i runt tjugo butiker utrullade, “click-n-collect” stödet. Men det finns priser redovisade och ett “e-handelslikt”

Vi har mer på samma ämne:  Skistar.com och Ninetech tog fram årets webb 2019


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.