IDG släpper ny Drupal-satsning av Kollegorna

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Fototavling.idg.se/pc-for-alla/vintertavling är en nysatsning på Drupal av Kollegorna som IDG och Tobias Sjösten vill berätta om. Den nya, dock inte den första, Drupal-sajten från IT-förlaget ska ge IDG möjlighet att driva fototävlingar. Först ut är PC för Alla med sin vintertävling.

Funktionaliteten har skalats ned mycket, säger han. Det finns kvar:

..viss integration med Facebook för att slipa bort tröskeln till inträde och för att göra det lätt att sprida sina tävlingsbidrag. Varje publikation har även individuella sidor, med egna tävlingar. Med möjlighet att branda varje tävlingspublikation individuellt med färger, bilder och sprites.

Redaktionen ska även fått ett adminverktyg (något som ofta ifrågasätts i Drupal-installationer) för att enklare kunna jobba med bilder, upptäcka fusk, moderera anmälda bilder, etc.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Specsavers ny jättereferens till Contentful, commercetools och Algolia

Det finns även en integration med up’n’coming PSP-valet Klarna för att kunna hålla betaltävlingar. Klarnas mobila plattform nyttjas.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention IDG släpper ny Drupal-satsning | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment