iFenix relanserar retail-affärssystem, Stormfors bakom koncept och marketing automation

In Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stormfors står bakom allt från nytt manér, egna ID-objekt, kommunikationsstrategi med research- och analys och allt inom webb och marketing då Genesis IT släppte nya retail-affärssystemet iFenix. Syftet är att väcka intresse och skapa efterfrågan i målgruppen ledningsgrupper inom retail-kedjor. Byrån tog utöver det konceptuella arbete fram en ny B2B-Webb. Den ska försetts med en struktur baserad på strategin att linjera besökarupplevelsen med målgruppens olika köpprocesser och triggers. Den nya webben ska aktivera marketing automation processen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon