e37, IFK Göteborg E-handel, E37 E-handel, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb

IFK Göteborg satsar på ny e-handel i virustider

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I väntan på att datum för en allsvensk säsong ska sättas så gör IFK Göteborg som alla andra dessa veckor. Satsar på egna e-handeln. IFK Göteborg har lanserat en ny version av sin webbshop Blåvittshopen med hjälp av E37. Blåvittshopen ska vara helt anpassad efter IFK Göteborgs grafiska profil och deras nya kollektion framtagen tillsammans med sportmärket Craft (själva en Episerver användare).

Blåvittshopen har gjorts responsiv och mobilanpassats för fans på språng samt fått ett helt nytt koncept med vad som ska vara mer säljande e-handelsdesign.

” – Vi är oerhört nöjda med det omtag vi tog tillsammans med E37 år 2015 med att skapa en mobilanpassad e-handel. Nu var det dags att göra en del uppdateringar och förbättringar tillsammans för att göra e-handeln ännu mer kundanpassad och modern samt att skapa en röd tråd mellan vår e-handel och vår officiella hemsida ifkgoteborg.se.”

Säger Gustaf Rönneklev, marknads- och merchandiseansvarig hos IFK Göteborg.

Vi har mer på samma ämne:  Skistar.com och Ninetech tog fram årets webb 2019

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss