Indiska Neev Technologies satsar på EPiServer, vilka fler inom off-shore?

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServer meddelar att man satsar en budget på att öppna kontor, anställa personal och underhålla alla befintliga engelska partners under 2010/2011. UK är historiskt en stor marknad för EPiServer och senaste Partner Day drog fler besökare än någonsin. Men att indiska partners äntligen börjar få upp ögonen för produkten borde glädja gänget på Regeringsgatan ännu mer. Neev Technologies är en av de senaste EPiServer Solution Partners. Deras internationella närvaro ger dem en gigantisk marknad som EPiServer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.