Influencergodiset satsar på Shopify D2C inför arenashow på Avicii

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett av Humble Groups främsta varumärken, Pändy, stasar på influencersamarbeten för sitt nyttigare godis. Som ett nytt med ”Ursäkta poddens” Johanna Nordström och Edvin Törnblom aktuella ”Ursäkta Live 8 sep i Avicii Arena”. I samband med detta har livsmedelsföretaget uppdaterat sin egna Shopify D2C e-handel. Detta på den aningen mindre tippade domänen pandym2s.com (ska stå för Monday 2 Sunday) som även finns i en EU-variant.

Alla svenska kunder som handlat upp Shopify på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade SaaS ehandelssektion. Läs allt här.
Sajten har även Apple Pay, Paypal, MailChimp Marketing automation och en mängd andra plugins påslagna. Det finns även ett MEDS apoteksamarbete som då via Budbee kan ge lågkalorisötsakerna till köpare samma dag. Just nu är allt godis reaprissatt på mindre än halva priset, kan handla om en pandemirelaterad lagerinventering – som i Boozt, H&M och Nellys fall.

Humble Group FMCG med VD Simon Petrén omsatte förra året 1,52 mdr SEK, gjorde 162 Mkr i EBITDA och är på börsen. Även gruppens andra varumärken som True Gum med truegum.com har i vissa fall en egen Shopify.