Drupal vinner inte Packt’s 2009 Open Source CMS Award

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Huvudtävling, ovarall award finalister: DotNetNuke MODx SilverStripe WordPress XOOPS Anar vi en WordPress vinst med buller och bång? Nu när Drupal inte ges möjlighet till overallvinst för tredje året i rad. Drupal kvalificerade sig inte till mer än Open Source PHP kategorin detta år, tävlingsarrangörerna är trötta på att se samma CMS vinna år efter år. Inkonsekvent av Packt, de har tidigare gett möjligheten till kontinuerliga vinster och förtjänar Drupal vinna även 2009 borde priset vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Länk till tävlingen: http://www.packtpub.com/award

    Tycker också det är märkliga regler. Drupal får se till att ta hem dubbeln med “Hall of Fame” och “Best Open Source PHP CMS” istället.

    (Underbart att slippa låsning på denna artikel!)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.