Drupal vinner inte Packt’s 2009 Open Source CMS Award

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Huvudtävling, ovarall award finalister: DotNetNuke MODx SilverStripe WordPress XOOPS Anar vi en WordPress vinst med buller och bång? Nu när Drupal inte ges möjlighet till overallvinst för tredje året i rad. Drupal kvalificerade sig inte till mer än Open Source PHP kategorin detta år, tävlingsarrangörerna är trötta på att se samma CMS vinna år efter år. Inkonsekvent av Packt, de har tidigare gett möjligheten till kontinuerliga vinster och förtjänar Drupal vinna även 2009 borde priset vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Länk till tävlingen: http://www.packtpub.com/award

    Tycker också det är märkliga regler. Drupal får se till att ta hem dubbeln med ”Hall of Fame” och ”Best Open Source PHP CMS” istället.

    (Underbart att slippa låsning på denna artikel!)

Leave a Comment