Inredningsbutiken köper in ny Vendre e-handel

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oscar & Clothilde lansar nya oscarclothilde.com med uppdaterad design, förbättrad teknik och flera nya funktioner på plattformen Vendre. Klädbutiken är annars förknippade med sin butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Med målet att skapa en lika uppskattad e-handel som butik. Inför lanseringen har stort fokus lagts på nya produktbilder samt smart navigering.

Alla svenska kunder som handlat upp Contentful på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Contentful-sektion. Läs allt här.
Oscar & Clothilde har de ett brett sortiment av egentillverkade produkter, som de ska visa upp tydligt i den nya e-handeln.

” – Under vårt eget varumärke hittar våra kunder noga utvalda detaljer som speglar, ljusstakar och askar, samt större möbler som sängbord och skrivbord. Att vi i vår nya e-handel har möjlighet att på ett tydligt sätt fronta vårt eget varumärke var viktigt för oss när det kom till valet av e-handelsplattform .. I den nya e-handeln har vi en tydlig sökfunktion med bildtillägg, samt en effektiv filtrering som gör det enkelt för våra kunder att hitta det de söker. I produktvyn visas sedan samtliga produktutföranden upp, samt dess lagerstatus både online och i butik. I den nya e-handeln är det enkelt för våra kunder att se vad som finns i lager innan de besöker butiken. De kan även besöka butiken för att se flera större möbler live, och sedan beställa dem på oscarclothilde.com i lugn och ro.”

Berättar Julia Fredriksson, E-Commerce Manager på Oscar & Clothilde.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vendre släpper e-handelssvit med OMS, PIM och Integration Hub