inRiver näst sist i senaste Forrester PIM jämförelse

In HCL Commerce, PIM, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Trots fin framfart i Sverige med kunder som BMW Group Northern Europe, Munters (implementation av Nansen), Coop, Gycom, Power Products LLC, Apotek Hjärtat (implementation av Avensia), Gant och OBH Nordica det senaste halvåret
hamnade svenska inRiven en bit ifrån ledande Informatica, hybris, IBM och Stibo Systems i senaste Forrester PIM-jämförelsen The Forrester Wave™: Product Information Management (PIM), Q2 2014.

forrester wave product information management software pim

Dessutom hamnar vårt svenska PIM-stjärnskott bakom de andra konkurrenterna i andraklass-kategorin; Riversand Tech, ADAM Software, Agility Multichannel och Enterworks. Det är faktiskt bara tyska asim som ligger efter inRiver i mätningen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrån tar helt över hos kunden, "driver hela e-handelsavdelningen"

Kommentarer

  1. InRiver skall inte ligga högre upp! InRiver säljer in sig billigt och lovar guld och gröna skogar samt snygga anpassade demos. När väl licensaffären är i hamn kommer kostnaderna för integrationer/anpassningar etc som inte sades något om i införsäljningen. Ingen kund vill tala om detta när detta väl är ett faktum och kostnaderna skjuter i höjden och man borde gått på ett mera moget PIM system som hybris eller Informatica.

  2. Hej Don Pedro, Jag tycker det är tråkigt om du har en uppfattning kring omfattande integrationer och anpassningar för det är inte den information vi på inRiver har. Det som kan belysas är att vi fått många nya kunder och partners vilket vi är glada över. Våra partners har certifierat över 200 konsulter på vår programvara och vi har själva utökat vår organisation som stödjer våra partners. Du får gärna höra av dig till mig om du vill för jag tror nog inte detta handlar om mognaden i vår produkt.

  3. Det är inte så att Don Pedro möjligtvis jobbar på Hybris? ;)

  4. ”– Vår @inriver_pim mjukvara hjälper kunder att berätta bra historier under säljprocessen.” – Inriver CMO. VAD är det de jobbar med igen?

Leave a Comment