InRiver och Episerver för världsledande gasaktör

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Consid är klara med nya kaller.com som just släpptes på en kombinerad Episerver CMS och inRiver PIM. Ett inhouse team på Kaller ska drivit arbetet internt, med stöd från konsulten. inRiver PIM ska fungera som nav för produktbolagets stora sortiment. Kaller.com representerar Kaller som kallar sig en världsledande aktör inom gashantering och hydrauliska system samt 'heavy duty off-road vehicles'....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hur man begår SEO-självmord: Se till att alla google indexerade sidor leder till 404, sätt title till ”KALLER – The Safer Choice” samt og:title till ”Consid webdesign boilerplate” på ALLA sidor.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.