Inspireras av alla möjligheter Digital Asset Management har att erbjuda

In AI, ChatGPT, Machine Learning, DAM, Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

#DAMDAY

Den 5 oktober genomför vi DAM Day i Stockholm – en dag att inspireras av alla möjligheter Digital Asset Management har att erbjuda! 

Vi bjuder in kunder och partners att dela med sig av sina erfarenheter och låter några av dem berätta hur deras arbete blivit mer effektivt med hjälp av DAM. Det är en unik möjlighet att diskutera utmaningar, möjligheter, lösningar och resultat med flera experter inom DAM.

TALARE
Martin Edenström – marknadschef på Making Waves (fd. Nansen) samt redaktör och grundare av MKSE.com. Martin kommer att tala om digitala trender och strategiska val. Om robotarna som tar över inom innehållshantering, om hur Machine Learning, AI, botar, algoritmer skapar framtidens personaliserade upplevelser med rätt budskap, innehåll och call-to-actions på rätt enhet vid rätt tillfälle.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Umbraco har växt med 600%, satsar på Sverige, nya viktiga kunder

Sofia Røsand och Malin Billing från Saltkråkan. Saltkråkan äger och förvaltar de rättigheter associerade med Astrid Lindgren och hennes författarskap. Hur hanterar man egentligen texter, illustrationer, ljud, film och bild som blivit folkkärt. Hur bevaras och lagras det på ett tryggt sätt? Hur tillgängliggörs det till rätt personer och hur kan man hantera så stora mängder material effektivt?

Florent Pellissier Vice President Global Marketing på det tyska industribolaget NORMA Group. Vi får följa med på NORMAS resa och ta del av hur ett klassiskt industribolag med 6000 anställda arbetar globalt med DAM. Florent berättar mer om hur man knyter ihop samarbetet över flera marknader och vilka möjligheter och fördelar det har? Vad finns det för utvecklingsmöjligheter och vad bidrar Single Source till?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Umbraco har växt med 600%, satsar på Sverige, nya viktiga kunder

Sara Rehnström kommer från konsultfirman Simply Seen Consulting och är expert inom upphandling av DAM. Sara kommer att tala om hur man genomför en upphandling av DAM. Vad man bör tänka på, vilka fallgropar att undvika och hur man tar reda på vilka egenskaper bolaget faktiskt söker i ett DAM. Sara berättar även mer om sitt uppdrag hos vår kund JM AB.

Mer information och anmälan

 


Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Leave a Comment