Integrerad SEO med Semrush nästa för CMS-uppstickaren

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nischningarna för CMS-verktygen är olika och tar ständigt nya vägar. Det finns fokus och profilering gällande optimering och A/B-test, svituppbyggnad och direkt B2B-koppling till WMS och e-handelslagerhantering etc.

Österrikiska Storyblok väljer SEO för andra halvåret 2023. Företaget har just inlett samarbete med SaaS SEO-plattformen Semrush för att öka synligheten för skapat digitalt innehåll. De har tillsammans tagit fram en integrerad lösning som ska hjälpa företag och varumärken att skapa effektivare kampanjer genom innehåll som skräddarsys för olika ämnen och marknader. Den gör det möjligt att söka efter de mest populära sökorden, baserat på den aktuella kampanj som ska genomföras.

0 Mkr
tog bolaget in i riskkap. förra året
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Samarbetet med Semrush betyder att vi kan driva gemensam innovation och möjliggöra bättre resultat för kunderna. Den nya integrationen ger våra användare tillgång till Semrushs kraftfulla verktyg för SEO och innehållsmarknadsföring. Det är en lättaktiverad lösning för marknadsförare som vill ha fullständig kontroll över sina kampanjer och optimera sin digitala närvaro för att driva trafik.”

Säger Barry D’Arcy, partnerchef på Storyblok.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Går att spara in 17 Mkr på byte till headless CMS