Integrerat CRM och mätbara flöden i Naturvetarnas nya digitalnärvaro

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Making Waves i Stockholm har just avtäckt nya Naturvetarna.seEpiserver CMS. Ett projekt som pågått under senare delen av 2016. Ett fokusområde har varit att bättre integrera förbundets CRM-lösning i den nya digitala produktionen. För att koppla tidigare data och uppgifter och korsbefrukta denna med allt nytt som lärs i och med den uppdaterade kundupplevelsehanteringen.

Det finns även numera en integrerad, komplex hantering av förbundets alla dokument och nya optimerade flöden för nyförvärv av medlemmar. Alla flöden har gjorts fullt mätbara via GTM, Google Tag Manager och produktionen kan anpassa innehåll för att skapa trafik till och från Apsis nyhetsbrevet.

Making Waves, tidigare Nansen, har även släppt en ny webbplats åt amerikanska kunden Tucker Rocky, kallad Dealer TRD 2.0 samt har börjat släppa alla nya europeiska webbplatser för kunden Getinge.

0st
medlemmar har förbundet
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fler lönsamma kundrelationer i Rustas nya CRM-satsning

Leave a Comment