Integrerat CRM och mätbara flöden i Naturvetarnas nya digitalnärvaro

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Episerver, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by Martin EdenströmLämna en kommentar

Making Waves i Stockholm har just avtäckt nya Naturvetarna.seEpiserver CMS. Ett projekt som pågått under senare delen av 2016. Ett fokusområde har varit att bättre integrera förbundets CRM-lösning i den nya digitala produktionen. För att koppla tidigare data och uppgifter och korsbefrukta denna med allt nytt som lärs i och med den uppdaterade kundupplevelsehanteringen.

Det finns även numera en integrerad, komplex hantering av förbundets alla dokument och nya optimerade flöden för nyförvärv av medlemmar. Alla flöden har gjorts fullt mätbara via GTM, Google Tag Manager och produktionen kan anpassa innehåll för att skapa trafik till och från Apsis nyhetsbrevet.

Making Waves, tidigare Nansen, har även släppt en ny webbplats åt amerikanska kunden Tucker Rocky, kallad Dealer TRD 2.0 samt har börjat släppa alla nya europeiska webbplatser för kunden Getinge.

st
medlemmar har förbundet
Fler artiklar om ämnet:  Fler Chatt-lösningar med AI, CRM- och callcenter-mjukvara hakar på

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.